Bevorderen Efficiënt Betalen: Pinnen

scroll
deco deco
circle

Pinnen wordt steeds vanzelfsprekender. Wel verandert de manier waarop en daarmee verschuiven de keuzemogelijkheden voor de klant en voor de ondernemer. De vraag is dus niet langer Wil je pinnen?, maar Hoe wil jij pinnen?

Op het gebied van pinnen kunnen ondernemers keuzes maken, daar helpen we ze graag bij. Dat is tegelijk de communicatiestrategie: helpen / informeren, inspireren, activeren. Met een nieuwe frisse stijl en thematiek, fotografie, infographics, animaties en een informele tone of voice. De mix bestaat uit direct en indirect, waarbij shared en earned media minstens zo belangrijk zijn als de owned en paid media. De gewenste output is een verdere toename van het aantal pintransacties en een reductie van contant. De aanpak is branchespecifiek met brancheverenigingen als schakel, want je wilt natuurlijk wel direct relevant zijn.

“Creatief, heel betrokken – 2 in beweging lijkt wel alleen voor ons bezig te zijn. Heldere afspraken over geld en oplevertermijnen. Al jaren mijn favoriete bureau!”

Miriam Osten
Manager Voorlichting en Communicatie Betaalvereniging Nederland