Betaalvereniging Nederland: Wie vangt de vissen (veilig betalen)?

scroll
deco deco
circle

Het veilig verwerken en bewaren van het geld van klanten is al eeuwenlang een kerntaak van banken. Vroeger het papier- en muntgeld, nu vooral het digitale geld. Wat zijn de uitdagingen als het gaat om fraude en beveiliging? Het jaarcongres van Betaalvereniging Nederland zoomt in op veilig betalen.

De bancaire fraude loopt in Nederland in de miljoenen, maar is relatief laag ten opzichte van de enorme transactie-aantallen en het geldvolume. Dat willen banken graag zo houden en dat vergt constante aandacht. Criminelen zitten immers niet stil en dagen de beveiliging continu uit. Zie daar het thema voor het jaarcongres van de Betaalvereniging: ‘Veilig betalen’. Met phishing als rode draad vertalen we het thema naar beeld en inhoud met onder meer video en dagvoorzitter Peter Sterk, bekend van de tv-commercials ‘Hang op, klik weg, bel uw bank’. Interactieve onderdelen en een paneldiscussie maken de middag compleet en het congres tot een groot succes.

“Vlotte, plezierige afstemming met diverse partijen. Bovenop de materie zitten, een creatieve vertaling van het jaarthema met een scherp oog voor kwaliteit. Kortom, echt iets voor 2 in beweging. Het congres liep op rolletjes.”

Miriam Osten
Manager Voorlichting en Communicatie

Creativiteit nodig? Vul (heel veilig) ons formulier in!