Betaalvereniging Nederland: Instant Payments

scroll
deco deco
circle

In een versnellende wereld kan het betalingsverkeer niet achterblijven. In 2019 introduceren de banken Instant Payments: betalingen worden binnen 5 seconden afgerond, op elk moment van de dag, alle dagen van het jaar. Dus ook ‘s nachts, op feestdagen en in het weekend. Een betaalrevolutie die straks het nieuwe normaal wordt.

Zo’n vier jaar hebben de banken achter de schermen gewerkt om Instant Payments te realiseren. Een majeure operatie en een uitgelezen thema voor het jaarcongres van de Betaalvereniging. We produceren een spannende trailer waarin experts van vijf banken een verrassende rol hebben. Met een animatie leggen we helder en beknopt uit wat Instant Payments zijn en wat ze betekenen voor het dagelijkse betalingsverkeer. Met film als rode draad rollen we het thema verder uit uitmondend in de uitreiking van de ‘Oscars’ voor de hoofdrolspelers. Interactieve onderdelen en een talkshow maken de middag compleet en het congres tot een groot succes.

“Wat heb je nodig voor een heldere animatie en een flitsende trailer over Instant Payments? Vlotte, plezierige afstemming met diverse partijen. Bovenop de materie zitten met een scherp oog voor kwaliteit. Kortom, echt iets voor 2 in beweging. En wat waren we blij met de professionele ondersteuning van ons jaarcongres 2018. Het congres liep op rolletjes, we zijn bedolven onder de complimenten.”

Miriam Osten
Manager Voorlichting en Communicatie

Instant communicatieadvies nodig? Vul in 5 seconden ons formulier in!