Dudok Wonen: Bloemenbuurt klaar voor nieuwe generatie

scroll
deco deco
circle

Op zaterdagmiddag 24 maart 2018 viert Dudok Wonen de afronding van de zeven jaar durende renovatie van 571 beeldbepalende woningen in Bloemenbuurt-Zuid. Om dat te vieren tuigen we een levendige bloemenmarkt op voor buurtbewoners.

Met de felicitaties van burgemeester Pieter Broertjes: ‘De ingrijpend gerenoveerde woningen doen recht aan het culturele erfgoed van architect Willem Marinus Dudok en zijn tijdgenoten.’

Het pleintje voor de oude Openbare Leeszaal aan de Neuweg in Hilversum toveren we om in een gezellig bloemenfestijn. Met kinderactiviteiten, een rondleiding, gratis bloemetjes, muziek en een fleurige lekkernij bedankt Dudok Wonen alle bewoners voor hun geduld tijdens deze jarenlange renovatie.

Directeur-bestuurder Harro Zanting: ‘We zijn trots op de nieuwe uitstraling van de Bloemenbuurt en de tweespraak met de bewoners. De renovatie past in de bewonersvisie waarin huurders hun mening geven over wat er met de woningen en de buurt moet gebeuren. Wie in de wijk woont of werkt zal het beamen: de allure van de Bloemenbuurt is weer terug!’

“Tijd voor een feestje! Na de jarenlange renovatie wil Dudok Wonen dit moment bekrachtigen met bewoners en uitvoerenden. Maar hoe? Met een vrolijk thema, kleurrijke invulling en hands-on coördinatie is het Bloemenbuurtfeest op rolletjes verlopen”

Rifka Hart
Communicatieadviseur, Dudok Wonen

Onze projecten

Event met meer rendement? Daag ons uit.