Over ons

De samenleving verandert structureel. Samen nieuwe verbindingen maken, daar liggen de kansen. Mis de boot niet en ga op onderzoek uit. Kom met ons sparren!

deco deco

We tillen elke vraag op, keren ‘m om en lichten ‘m door. We willen de markt(verhoudingen) leren kennen en kunnen doorgronden. We kennen geen dogma’s en zijn allergisch voor ingesleten paden. Van hard duwen of roepen worden we heel stil (we geloven er niet in). We worden erg enthousiast van partnership en bloeien op van synergie. We gaan voor ideeën en werken aan nieuwe connecties. En we doen altijd iets extra’s. Beloofd!

onze
kernwaarden
deco
Trouwe, loyale en terugkerende opdrachtgevers
Zeer brede ervaring, bewezen track record
Gedreven door service en persoonlijk contact
Groeiend netwerk van geniale specialisten
Betrouwbaar en gecertificeerd
Succes vanaf dag 1 (2 april 2004)
Verder heel bescheiden ;-)

Waarin wij geloven

Communicatie is overal en van iedereen.

Zo kijken wij naar het vak: communicatie is overal en van iedereen. Er is een wereld van meningen en sentimenten die permanent binnen handbereik is. Het vak is uitdagender dan ooit. Oude zekerheden bestaan niet meer. Bovenop je markt zitten is uitdagend omdat er om je heen zoveel gebeurt.

Communicatie is strikt persoonlijk.

Communicatie is strikt persoonlijk. Elk contact is belangrijk, een luisterend oor helpt enorm. Ons werk is inhoudelijk. Als het ergens over gaat, kun je de connectie leggen. Aandacht vragen wordt pas lonend als je daarna op warme belangstelling mag rekenen. Daar bouw je relaties mee op.

 

Nieuwe verhoudingen vragen om een nieuwe toon en een persoonlijke benadering.

Op zijn minst gaat het om connectie, content en contact. Het verhaal beter vertellen is niet genoeg. Communicatie wil iets toevoegen: de beleving versterken en de ervaring verdiepen. Zo bouw je relaties op met betekenis en rendement.

 

Hoe effectief is jouw communicatiestrategie? Maak een afspraak en kom erachter.