Fair Trade Original: Original Food Fair

scroll
deco deco
circle

Bouwen aan eerlijke handelsketens. Hoe laat je zien hoe dat werkt, wat het oplevert en waarom fairtrade producten een betere keuze zijn?

Fairtrade Original timmert al vijf jaar aan de weg met eerlijke producten uit Azië. Dat moet gevierd worden, zeker nu Khun Orachan en Khun Orapin voor het eerst naar Nederland komen. Wij kiezen voor een uniek evenement in Amsterdam – de Original Food Fair – waarvoor we fans en relaties uitnodigen. Beleving staat centraal met street food, manden vol verse kruiden, kookdemo’s, curry in a hurry en go go kokos. De Thaise fairtrade boerinnen maken de vers bereide wokgerechten, het feest en de merkwaarden compleet.

Relaties en media ontvangen Update!. Een kleurrijke uitgave waarin Fair Trade Original laat zien hoe zij de zaken aanpakken en wie daar blij van worden. Eerlijke handel is niet eenvoudig, elke schakel in de keten moet opgelijnd worden. Dat vraagt om een lange adem, maar actieve boerencorporaties en tevreden boeren en boerinnen laten zien dat het werkt.