Schilder worden. Iets voor jou?

scroll
deco deco
circle

In jongerencommunicatie gaat het altijd om deze stelregel: het gaat er niet om wat wij willen vertellen, maar wat zij willen horen. Bij het kiezen voor het schildersvak is dat niet anders.

Aan de slag gaan in de schilders- en onderhoudsbranche heeft de nodige voordelen. De sector biedt een baangarantie, de kans om een echt vak leren, contact met mensen, veel afwisseling, geen eentonige kantoorbaan.

We concentreren ons op de hamvraag: Schuilt er een schilder in jou? Daar is namelijk best veel over te vertellen. Ken je de 23 (!) beroepen in de branche, bijvoorbeeld. Doe de test ‘Hoe ziet jouw droombaan eruit?’. Wat zijn de populairste opleidingen? Waar kan ik een dagje meelopen? Welke schildersvakopleiding zit bij mij in de buurt?

Omscholers vertellen hoeveel lol ze hebben in hun nieuwe werk. De beste schilders van NL tonen hun gedrevenheid en vakmanschap. Ook vitual reality en werken met drones geven het vak nieuwe dimensies.

De site toont alle 20 opleidingen in het land die een eigen domein en een aantrekkelijk kennismakingsaanbod hebben. Alle content is gericht op vmbo-ers, omscholers, decanen en ouders.