Beveiligingsbranche: de V-factor

scroll
deco deco
circle

Met de V-factor laten de sociale partners in de beveiligingsbranche het rolmodel zien: deskundige beveiligers die zich bewust zijn van hun taak en weten hoe ze moeten inspelen op hun omgeving. Al tien jaar achtereen hét moment waar beveiligers reikhalzend naar uitkijken. Collega’s, familie, vrienden en bekenden, iedereen leeft mee!

De V-factor, de verkiezing voor beveiligers, is een succes. De animo om mee te doen is groot, genomineerden zijn trots en – net als de winnaars – ambassadeurs voor het vak.

Door deelname zetten beveiligers – en zeker de genomineerden – zichzelf op een podium. En dat valt op. Bij collega’s, leidinggevenden, vrienden, familie en opdrachtgevers. De reacties zijn enthousiast, positief en geven de beveiligers een enorme boost.

Een deskundige vakjury bepaalt de winnaar. Het publiek – geënthousiasmeerd door de beveiligers zelf – stemt massaal via de socials met als resultaat een ongekend bereik binnen en buiten de branche. De eigen community op Facebook versterkt het effect met ongekende betrokkenheid- en bereikcijfers. De bekendmaking van de winnaar van deze jaarlijkse verkiezing vindt plaats tijdens een drukbezochte bijeenkomst. Trots, enthousiasme, een brancheoverstijgend succes. 

“Achter dit bevlogen en betrokken duo gaat een professioneel bureau schuil. Zij weten verantwoord om te gaan met de opdracht en het krachtenveld waarin sociale partners opereren. Gedreven en gedegen. Dat is 2 in beweging.”

Marianna Clarijs
Algemeen secretaris Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging

Meer trots in jouw branche? Ontdek met ons hoe.