Beveiligingsbranche: de V-factor

scroll
deco deco
circle

Met de V-factor laten de sociale partners in de beveiligingsbranche het rolmodel zien: deskundige beveiligers die zich bewust zijn van hun taak en weten hoe ze moeten inspelen op hun omgeving. Al zes jaar achtereen hét moment waar beveiligers reikhalzend naar uitkijken.

De V-factor, de verkiezing voor beveiligers, is een succes. De animo om mee te doen is groot, genomineerden zijn trots en – net als de winnaars – ambassadeurs voor het vak.

Door deelname zetten beveiligers – en zeker de genomineerden – zichzelf op een podium. En dat valt op. Bij collega’s, leidinggevenden, vrienden, familie en opdrachtgevers. De reacties zijn enthousiast, positief en geven de beveiligers een enorme boost.

Een deskundige vakjury bepaalt de winnaar. Het publiek – geënthousiasmeerd door de beveiligers zelf – stemt via de socials met als resultaat een ongekend bereik binnen en buiten de branche. De bekendmaking van de winnaar van deze jaarlijkse verkiezing vindt plaats tijdens de start van de Week van de Veiligheid, een initiatief van onder andere het ministerie van Justitie en Veiligheid.  

Meer trots in jouw branche? Ontdek met ons hoe.